Homepage

Holland Mast.
 
Holland Mast is in 1985 opgericht en komt voort uit het aloude instituut Van der Neut masten. Door deze jarenlange ervaring gecombineerd met de modernste technieken en materialen zijn wij nu toonaangevend op ons vakgebied.
 
Holland Mast is de meest complete partner voor uw standaard vlaggenmasten en vlaggen, event en city dressing, design en maatwerk oplossingen. Wij durven rustig te stellen dat wij de specialist zijn. Wij nodigen u dan ook graag uit onze lijst met referenties en projecten te bekijken.
 
Voor een eerste indruk van onze producten en diensten een kleine impressie:
  • Ikea Amersfoort, 12 meter Vlaggenmast Pro
  • Huurmasten Sail Amsterdam 2010
  • Leveren en monteren 70 meter doekwand, WK Voetbal Gelsenkirchen, Duitsland
  • Laden huurmasten en betonbakken voor Koninginedag 2010 in Middelburg
  • BannerPole bij PPG in Amsterdam
  • Vlaggen Europarlement Brussel
foto linksboven: Vlaggenmasten bij IKEA in Amersfoort
Vlaggenmast Pro: 12 meter conische aluminium vlaggenmasten, bedrijfsklaar opgeleverd
Plaatsing in beton / voorzien van elektra voor aansluiting lichtarmatuur / uitgevoerd met een liersysteem met slinger / en een thermisch verzinkte stalen kantelvoet
 
foto midden boven: Huurmasten Sail Amsterdam
Sail Amsterdam 2010 hebben wij voorzien van meer dan 400 huur vlaggenmasten en baniermasten. Een logistieke uitdaging.
 
foto rechtsboven: Doekwand WK Voetbal
Voor het WK Voetbal 2006 in Gelsenkirchen hebben wij met spoed een Sichtschutzanlage van 70 meter breed en 10 meter hoog aangelegd. Met speciale grondboren zijn de (vlaggen)masten verankerd en met staalkabels afgespannen. Zonder deze constructie zou de politie het evenemententerrein hebben afgekeurd met alle gevolgen van dien voor de speelstad Gelsenkirchen.
 
foto linksonder: Voorraad en logistiek
Onze uitgebreide voorraad cilindrische en conische mastprofielen geeft ons de mogelijkheid om voor verschillende situaties maatwerk oplossingen te bouwen. Onze huurvoorraad met  meer dan 500 huurmasten, 300 huur baniermasten, 250 betonbakken, andere artikelen en op maat gesneden oplossingen maken ieder evenement tot een feestelijke ervaring. Onze knowhow van  logistiek, regels en werkmethoden zijn hiervoor goede hulpmiddelen.
 
foto minden onder: Maatwerk en Bannerpole
Sommige situaties vragen om creativiteit en out of the box denken. Wij gaan deze uitdaging graag aan en veelal komen hier productverbeteringen uit voort of zelfs compleet nieuwe producten. De BannerPole is hier een mooi voorbeeld van zo'n nieuwe product. De
 
foto rechtsonder: Standaard vlaggen en drukwerk op doek
Behalve standaard vlaggen, banieren en spandoeken bieden wij u en groot formaat printwerk. Bij onze maatwerk en specials hoort vaak maatwerk doekwerk. Dit past bij onze doelstellingen om bedrijfklaar ne turn key op te leveren.
 
Wij wensen u een informatief verblijf op onze site en nodigen u graag uit om contact op te nemen.
  • Logo van Holland Mast Meerkerk BV
Created by Speak